top of page

Uw adres voor vloercoating en epoxyvloer in Oost-vlaanderen, Brabant, Antwerpen, West-vlaanderen en Limburg

Wat is een epoxyvloer?

Een epoxyvloer bestaat uit een kunststof harslaag die op een bestaande vloer wordt aangebracht. Het vernieuwt uw vloer en maakt hem veel slijtvaster. Het is een alternatieve en goedkopere uitvoering dan een gietvloer. Deze vloeren zijn geschikt voor grote oppervlaktes en kunnen op bestaande vloeren worden gelegd zonder ze uit te moeten breken. Ze kunnen zowel op houten, metalen als minerale ondergronden worden aangebracht.

Libert Paints

Waarom kiezen voor epoxy?

Epoxyvloeren zijn snel geplaatst, slijtvast en waterdicht. De vloer is slipvrij, naadloos en geeft aan elke ruimte een strakke look. Doordat de vloer naadloos wordt gegoten, nestelen er zich geen bacteriën noch vuil in de naden. Deze vloeren zijn makkelijk te onderhouden. Een gietvloer in epoxy is in alle RAL-kleuren te verkrijgen. U heeft bovendien de mogelijkheid om een tekening of lijnen in de vloer te verwerken. Denk bijvoorbeeld aan het logo van uw firma, pijlen of afbakeningslijnen in werkhuizen en garages.

Waarom kiezen voor Arno Van Den Broeck?

Onze installateurs zijn gecertificeerde vloergieters. Ze werken snel: op twee dagen is uw vloer al gelegd. Arno Van Den Broeck levert altijd maatwerk. Wij bekijken welke vloer u momenteel heeft en wat u precies wilt. Normaal brengen wij 2 lagen coating aan, maar soms stellen wij een laag coating en een schraaplaag voor. Een schraaplaag is een egalisatielaag om oneffenheden zoveel mogelijk te laten verdwijnen. Of wilt u een matte uitvoering van uw vloer? Ook dat kan bij Arno Van Den Broeck. Wij adviseren u graag en zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw vloer.

Epoxycoating voor en na

Epoxycoating

Vloercoating

Zoekt u een installateur voor een slijtvaste vloercoating? Contacteer Arno Van Den Broeck vandaag nog.

Vloercoating en epoxyvloeren in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brabant, Antwerpen en Limburg? Wij doen het netjes, professioneel en aan een correcte prijs!

bottom of page