top of page

Ontmossingswerken aan uw dak, gevel of oprit in Oost-Vlaanderen? Laat ze uitvoeren door de professionals van Arno Van Den Broeck!

Ontmossen van daken in heel Oost-Vlaanderen

Hebt u er genoeg van om met lede ogen aan te zien hoe uw dak, gevel en terras stilaan een groene tint krijgen? 

Begrijpelijk. Wat ook het materiaal is waaruit het dak bestaat (klei dakpannen, leien, golfplaten...), geen enkel dak ontsnapt eraan. Ze worden bedreigd door de aangroei van algen en mos. Een mooi dak komt de uitstraling van uw huis ten goede. Voor een betaalbare prijs hebt u een proper en gezond dak en oogt het terug als nieuw wat de woning eveneens in waarde doet stijgen! Doe voor een correcte ontmossing van uw dak dus beroep op een deskundig team. Die specialisten vind je bij Arno Van Den Broeck in Wichelen.

Ontmossen & coaten: de oplossing voor uw dak!

Arno Van Den Broeck en zijn team zijn specialisten in het reinigen (ontmossen) en schilderen (coaten) van uw dak! Wij zijn een jong bedrijf, met een dynamische zelfwerkende zaakvoerder die reeds een paar jaar ervaring heeft in het ontmossen, coaten, aanbrengen van hydrofuges (siliconen voor waterdicht maken, ook van uw muur) en hogedrukreinigen van daken.

 

We nemen de tijd om onze werkwijze en alle toepassingen met u te bespreken. Op die manier weet u perfect wat wij voor u gaan doen. Ik sta er als zaakvoerder persoonlijk voor in dat wij steeds proper en met grote nauwkeurigheid werken en uw woning na de werken ook heel netjes achterlaten. Indien u wilt dat we nadien uw waterput leegtrekken, geen probleem, we beschikken ook daarvoor over het nodige materiaal.

NIEUW! Wij werken met een hoogwerker met een bereik van 22 meter, wat ons toelaat om makkelijk en snel op moeilijk bereikbare plaatsen te geraken.

Reinigen daken voor en na

Afstomen van daken

Afstomen en coaten van daken

Dakontmossingen

Kortom, voor het ontmossen en coaten van uw dak in de regio Dendermonde-Wetteren-Lede-Aalst-Lokeren-Waasland (Oost-Vlaanderen) kunt u 100% rekenen op het vakmanschap van Arno Van Den Broeck & zijn team.

Ontmossen daken, reinigen, hydrofuges of coaten van uw dak, gevel of oprit in Oost-Vlaanderen? Wij doen het netjes, professioneel en aan een correcte prijs!

bottom of page