top of page

Wilt u wanden, uw gevel of crepi opnieuw laten schilderen? Contacteer Arno Van Den Broeck, dé specialist gevelschilderwerken!

Kwaliteit schilderwerk voor elk oppervlak

Aannemersbedrijf Arno Van Den Broeck bvba in Wichelen (Schellebelle) is helemaal uitgerust voor alle soorten gevelschilderwerken, ook het herschilderen van crepi.

Want nadat we een gevel grondig gereinigd hebben zorgen we met een vakkundig aangebrachte laag verf voor een echt duurzaam resultaat.

Wij gebruiken
airless verfspuiten om het beste resultaat te garanderen. Een groot voordeel van een verfspuit is dat de verf extra goed dekt en het werk veel sneller gaat. Natuurlijk schilderen wij ook nog steeds met de hand als het niet mogelijk is verf te spuiten. Om een egaal effect te krijgen dat lang blijft, werken we alleen met de kwaliteitsverven en lakken voor gevels, vloeren, hout en metaal van Schellaert en Rewah.

Met oog voor het kleinste detail!

Waar we ook aan het werk zijn, we schilderen altijd heel precies, met oog voor het kleinste detail, daar staat zaakvoerder Arno persoonlijk garant voor bij elk project. We voeren vooral opdrachten uit in de regio tussen Wetteren, Lede, Aalst, Lokeren en Dendermonde maar ook in het Waasland.

Dankzij onze rupshoogtewerker met een bereik van 22 meter kunnen we echt overal bij komen. Daarom nemen we ook grotere projecten aan om het schilderwerk in industriële gebouwen en hangars (bv. betonpanelen), appartementsgebouwen of grotere woningen te verzorgen.

Gevelschilderwerken (vóór en na)

Gevelschilderwerken (vóór - tijdens - na)

Uw gevel of crepi laten schilderen in een fris, nieuw kleurtje? Neem vrijblijvend contact op met Arno Van Den Broeck!

Herschilderen van uw crepi gevel in Oost-Vlaanderen? Wij doen het netjes, professioneel én aan een correcte prijs!

bottom of page